Main content

Όλο το Δ.Σ. κόβει το πρώτο κομμάτι της πίτας Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τον Πάτερ Δημήτριο, την Παναγιώτα Καρκαλέτση, τον Δημήτρη Αποστολόπουλο, το Γιάννη Βέργο και το Μένιο Σακελλαρόπουλο Ο Βαγγέλης Αυγουλάς μιλάει στον κόσμο

Δεκάδες αθλητές, φίλοι και μέλη του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος», συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 5 Φλεβάρη 2017 στο Κέντρο Αμεα του Δήμου Ιλίου, για την κοπή της πίτας του Συλλόγου, σε συνδυασμό με την ειδική εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών του Σωματείου!

Το Δ.Σ. του Τυρταίου, αποφάσισε να βραβεύσει τους αθλητές με αναπηρία του Συλλόγου οι οποίοι με τις εγχώριες και διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις τους, τις επιτυχίες και τα μετάλλια τους, διαφημίζουν τον Τυρταίο αλλά και πολλοί από αυτούς χαρίζουν δόξα στη χώρα μας μέσω της συμμετοχής τους στην Εθνική μας Ομάδα!

Τις απονομές στους αθλητές έκανε ο επίτιμος προσκεκλημένος του Συλλόγου, γνωστός δημοσιογράφος κ. Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το έργο και τις δράσεις του Τυρταίου, ενώ η παρουσία του ενθουσίασε τους αθλητές που φωτογραφήθηκαν μαζί του και αντάλλαξαν δώρα και πειράγματα!

Βράβευση Βράβευση Βράβευση

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Ιλίου κ. Κ. Ανδριάνα Αλεβίζου και Δημήτρης Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αγ.Αναργύρων – Καματερού κα Παναγιώτα Καρκαλέτση, Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ιλίου κ. Δημήτρης Γαλούνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου κ. Ιωάννης Βέργος, ο κ. Δημήτρης Καραμήτος  Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου στο Γυμναστήριο του οποίου πλέον φιλοξενούνται αρκετές προπονήσεις του Τυρταίου λόγω αυξημένης συμμετοχής, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Ιερέας και μέλος του Συλλόγου, Πατήρ Δημήτριος Ζαχαρόπουλος.

Η Αντιδήμαρχος Ανδριάνα Αλεβίζου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Γαλούνης κόβουν κομμάτι της πίτας ο κ. Δημήτρης Καραμήτος  Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Αποστολόπουλος κόβει κομμάτι στην πίτα

Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ενώ παράλληλα η δασκάλα και υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων κα Μάρω Λέφα παρουσίασε τον απολογισμό των δράσεων στον πολιτιστικό τομέα του Τυρταίου για το 2016.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ειρήνη Ζαχαρά πραγματοποίησε εκ μέρους του Δ.Σ. δύο ειδικές βραβεύσεις, στις κυρίες Μαίρη Παπαδοπούλου και Ντιράνια Χατζημανώλη, ακούραστες αρωγούς και πολύτιμες συμπαραστάτριες στο έργο του σωματείου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου από κοινού με τους εθελοντές και την ομάδα προπονητών, φρόντισαν για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης και για τη λαχειοφόρο του Συλλόγου που επιφύλασσε δεκάδες πλούσια δώρα!

Η Πρόεδρος Ειρήνη Ζαχαρά κάνει ειδική βράβευση Ο Μένιος βραβεύει όλη την προπονητική ομάδα Κλήρωση για την λαχειοφόρο

Αναλυτικά, στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ανά άθλημα οι εξής αθλητές και αθλήτριες του Τυρταίου:

Κολύμβηση: Μελέτης Χρήστος, Τζένη Στριμμένου, Παντελής Παπαδόπουλος, Μίλτος Καρμίρης, Κώστας Φριλίγκος, Κωνσταντίνος Γελές, Παυλακέλης Αντώνης, Άρης Μακρής, Γιώργος Βουζουνεράκης, Κώστας Φλιντζάνης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

* Προπονητικό Team: Κατερίνα Μεταξά, Βασιλική Μπαιλή και Κώστας Μάλαινος.

Boccia: Δημήτρης Κυριακίδης, Ανδρέας Νικολάου, Χρήστος Κυπριώτης, Μαρίνος Γωνιάς, Νίκο Βασίλη, Άρης Τσουκάλι, Στέλλα Μιγκαχέντ, Χρήστος Γαλλαίος, Σπύρος Γκόλφης, Μαριλή Παπαναστασίου, Μπότσος Μάρκος, Τσακίρη Σόνια, Πέππα Αγγελική, Μαρινάκης Παναγιώτης, Κολάι Μαρία, Ασλανιδης Χάρης, Αγγελής Μάριος 

* Προπονητικό Team: Τζένη Ροδίου, Πέτρος Ραζέλος, Διονύσης Κούμπάρης, Παναγιώτης Κούμπουρος, Μιχάλης Νικόπουλος.

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Ντένης Βούλγαρης

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Γκαβριλίτσα Σεργκέι, Πολυπαθέλης Παναγιώτης, Αρμπαράς Παναγιώτης

Προπονητής: Μίλτος Σταμπολίδης

Στίβος: Κωνσταντίνος Πασάς, Σκούτας Τάσος, Ζάχος Λεωνίδας, Μιχάλης Κοκκινογούλης.

Το Δ.Σ. του Τυρταίου, ευχαριστεί για τις δωρεές τους στη λαχειοφόρο, τους εξής χορηγούς:

-Τις ΚΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για τις φανέλες με τις υπογραφές των παιχτών που προσέφεραν.

-Τα Super Market «Σκλαβενίτης» που επί χρόνια με δωροεπιταγές στηρίζουν πολλές εκδηλώσεις του Συλλόγου.

-Επίσης το Ζαχαροπλαστείο «Ρώνης» στο Ίλιον, το εστιατόριο «Πανελλήνιον» στο Ίλιον, την Ταβέρνα «Η Πελοπόννησος» (Αχαρναί), το Motel Espresso Bar στο Ίλιον, το Τμήμα Γυμναστικής Γυναικών του 26ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου, το «Utopia Santorini», το Πρατήριο Avin (Ρήγα Φερραίου 6 Ίλιον),

-Και τους δωρητές: Φριλίγκου Μαργαρίτα, Μίνα Κεστελίδη, Μαρία Καζάκου, Ναυσικά Μεταξά.

Κλήρωση για την λαχειοφόρο Βράβευση Βράβευση
Βράβευση Βράβευση Βράβευση
Βράβευση Βράβευση