Main content

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τρόφιμα Η ορχήστρα

 

«Είναι μαγικό ένα Σαββατόβραδο να μπορείς ταυτόχρονα να διασκεδάζεις, αλλά και να προσφέρεις»! Αυτά δήλωνε συγκινημένος ο νεαρός δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς, φορτώνοντας στα αυτοκίνητα των εθελοντών συνεργατών του τα τρόφιμα και τις λοιπές προσφορές αλληλεγγύης, με προορισμό το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αθηνών των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος!

Η ομάδα γνωστή και η συνεργασία πάντα επιτυχημένη! Οι Σταύρος Μπουρδάκης, Χρυσάνθη Γεωργαντά, Δημήτρης Αμπατζής και Χρήστος Βουρλιώτης συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά όμως ανανεωμένοι και ενισχυμένοι!

Ο Σταύρος ταίριαξε με τον Γιώργο Κόρδα και το Motel Espresso Bar στο Ίλιον, έγινε πριν λίγους μήνες γεγονός και μπήκε στις προτιμήσεις και στις επιλογές χιλιάδων ανθρώπων!

Η τριμελής μουσική ομάδα, γνωστοί μας μέσα από το «Με Άλλα Μάτια» και από άλλες κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες, ξανάσμιξε το βράδυ του Σαββάτου 4 Φλεβάρη, στο Motel φυσικά, αλλά όχι για ένα απλό live.

Η Ορχήστρα με τους υπεύθυνους του μαγαζιού και τον Βαγγέλη Αυγουλά Motel live9 Motel live11

Το «Με Άλλα Μάτια» και ο Δημοτικός σύμβουλος Ιλίου Βαγγέλης Αυγουλάς, απηύθυναν κάλεσμα σε όσους έρχονταν εκείνο το Σάββατο στη live λαϊκή βραδιά στο Motel, να μην έρθουν μόνοι! Όσοι είχαν τη δυνατότητα, προσκλήθηκαν εκτός από το κέφι τους, να φέρουν και τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθώς και είδη καθαριότητας και παιδικής μέριμνας, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωφελές έργο των Παιδικών χωριών SOS Ελλάδος!

«Μόνο έτσι οι νότες αποκτούν νόημα στις μέρες μας», δήλωσε ο Παραολυμπιονίκης και συντονιστής του μουσικού μέρους της βραδιάς κ. Δημήτρης Αμπατζής.

Motel live5

Τα Παιδικά Χωριά SOS, εδώ και 40 χρόνια, δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Κάθε Παιδικό Χωριό SOS είναι μια μεγάλη οικογένεια που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να μεγαλώσει με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια, με τη φροντίδα της Μητέρας SOS και τη συντροφιά των αδελφών και των φίλων του. Δίνει σε κάθε παιδί το ενδιαφέρον για τη μόρφωσή του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού και τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσει δυνατό και αυτόνομο τη ζωή του.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών, τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και έχουν δημιουργήσει 7 Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, με σκοπό να στηρίξουν οικογένειες που βρίσκονται σε κρίση λόγω φτώχειας, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο διάλυσής τους, προσφέροντάς τους ψυχολογική υποστήριξη, υλική βοήθεια, εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα παιδιά και καλύπτοντας βασικές ανάγκες διατροφής.

«Μόλις παραλάβαμε, μεγάλη ποσότητα τροφίμων που συγκέντρωσε ο αγαπητός φίλος μας Vaggelis Avgoulas, στην εκδήλωση που έγινε μέσα από το blog "Με άλλα Μάτια", στις 4/2 στη Λαϊκή βραδιά στο "Motel"στο Ίλιον. Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων ήταν πολύ σημαντική και συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα για να στηρίξουν περισσότερες από 30 οικογένειες για έναν μήνα. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους προσέφεραν με τρόφιμα και άλλα είδη, καθώς επίσης και τον Βαγγέλη Αυγουλά για την αδιάκοπη υποστήριξη του στα Παιδικά Χωριά SOS!!!», ανέφερε η σχετική ανάρτηση της επίσημης σελίδας του Κέντρου Στήριξης Παιδιών & Οικογένειας Αθηνών των Παιδικών Χωριών SOS στα Social Media!

Τα τρόφιμα παρέλαβε στις 6 Φλεβάρη ο Διευθυντής του Κέντρου Στήριξης Παιδιών και Οικογένειας Αθηνών των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κ. Μενέλαος Τσαούσης.

Motel live22 Motel live20 Motel live19

Δίπλα και σε αυτή την κοινωνική προσπάθεια του «Με Άλλα Μάτια», του Motel, της Ορχήστρας και του Βαγγέλη Αυγουλά, πολλοί φίλοι, εθελοντές και συνεργάτες του blog, καθώς και ενεργοί πολίτες του Ιλίου, απαραίτητοι ως θεμέλια της επιτυχίας της εκδήλωσης από κάθε άποψη!

Στις όμορφες στιγμές της βραδιάς μεταξύ άλλων, η συγκλονιστική ερμηνεία τριών λαϊκών τραγουδιών από τον 12χρονο Γιάννη Πολονύφη, μαθητή του Μουσικού Γυμνασίου Αλίμου, ο οποίος διαβάζει τις νότες με τα μάτια της ψυχής και συγκινεί το κοινό παίζοντας μόνος του στο πιάνο τα τραγούδια που ερμηνεύει!

Ο μικρός Γιαννάκης  παίζει πιάνο και τραγουδάει Motel live14 Motel live15

Στο μικρόφωνο επίσης απολαύσαμε σε δύο τραγούδια και την τραγουδίστρια  Ραφαέλα Πασβούρη, συνοδευόμενη στο μπουζούκι από τον μαέστρο της Ορχήστρας Των Ονείρων κ. Γιάννη Γαβρά και στο πιάνο από τον μουσικοσυνθέτη κ. Βασίλη Μαντζοράκη.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι ο κ. Μαντζοράκης, έχει αναλάβει και ενορχηστρώνει στίχους του Βαγγέλη Αυγουλά, τραγούδια τα οποία συνθέτουν ήδη ένα μεγάλο φιλανθρωπικό Project! Μεταξύ άλλων, ένα τραγούδι σε στίχους του κ. Αυγουλά και μουσική του κ. Μαντζοράκη, με τίτλο «Το Πρώτο Βήμα», ερμηνεύει η βασική τραγουδίστρια της λαϊκής κοινωνικής μας βραδιάς, Χρυσάνθη Γεωργαντά!

Οι φίλοι, οι εθελοντές και οι συντελεστές του «Με Άλλα Μάτια», δίνουμε ξανά ραντεβού με όλες και όλους εσάς, σύντομα στην επόμενη πρωτότυπη κοινωνική μας εκδήλωση!

Motel live8 Motel live5 Motel live3
Motel live10 Motel live1

 

245