Main content

Tritsis 4 Tritsis 1 Tritsis2

Τα μέλη της ορχήστρας των ονείρων υπό το μαέστρο τους κ. Γιάννη Γαβρά και ο διαχειριστής του κοινωνικοπολιτικούblog «Με Άλλα Μάτια» Βαγγέλης Αυγουλάς, ολοκλήρωσαν την περασμένη Κυριακή τα γυρίσματα του τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ – προσκλητηρίου στο 2ο Music Dream Festival!

«Το 2ο Music Dream Festival θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 στο θέατρο του πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον. Αυτή τη χρονιά στηρίζουμε το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα». Το Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά πραγματοποιείται σε συνεργασία  με τον κοινωνικοπολιτικό διαδικτυακό ιστότοπο «Με άλλα Μάτια» ( http://meallamatia.blogspot.com )», εξηγεί ο εμπνευστής της εκδήλωσης μουσικός κ. Γιάννης Γαβράς. 

Το Πρόγραμμα του 2ου Music Dream Festival μέχρι στιγμής αποτελείται από τις εξής θεματικές ενότητες:

·Ενημέρωση για τον παιδικό Καρκίνο (από τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»)

·Ενημέρωση και κάλεσμα σε  νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών (από το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»), καθώς και επιτόπου εγγραφή στο μητρώο των εθελοντών δοτών μυελού των οστών για όσους το επιθυμούν 

·Έναρξη συναυλίας με τους Θαλασσινούς Ταξιδευτές.

·Μουσικό Αφιέρωμα στο Μουσικοσυνθέτη Σωκράτη Μάλαμα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, το Μπάμπη Στόκα, την «Ορχήστρα των Ονείρων» και την παιδική-εφηβική 20 μελής Χορωδία της Ορχήστρας.

Χορηγοί σε αυτήν την προσπάθεια είναι το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS, το Zougla.gr, το ogdoo.gr, το mega channel, η Εταιρεία Τηλεφωνίας Forthnet, τα φροντιστήρια «Νέο» στα Δυτικά Προάστια, η εκτυπωτική εταιρεία «Printa», το φωτογραφείο «Νίκας» στο Ίλιον, η εταιρεία «Nova Απολυμαντική»  και το Margarita’s Lounge Café-Bar στο Ίλιον.

Το αποτέλεσμα μετά και το μοντάζ είναι απλά εκπληκτικό, με την επαγγελματική εγγυημένη υπογραφή του Χρήστου και Γιώργου Νίκα, ενώ η Ειρήνη Νίκα πρωταγωνιστεί μπροστά στην κάμερα σε μια συνεργασία – έκπληξη με το Βαγγέλη Αυγουλά, όμορφη από κάθε άποψη!

 Στα γυρίσματα και στην ορχήστρα των Ονείρων συμμετέχουν επίσης οι επαγγελματίες μουσικοί:

·        Γαβράς Ιωάννης Μαέστρος- Μπουζούκι

·        Ανέργας Γιώργος- Κιθάρα

·        Αποσπόρης Παναγιώτης- Μπουζούκι

·        Βλάνδος Αλέξανδρος- Λαούτο    

·        Βλάνδος Μιχάλης- Πιάνο

·        Γεωργαλή Αθηνά- Κιθάρα

·        Δαχτυλίδη Άννα- Κιθάρα

·        Δεναξά Μαρία-  Τραγούδι

·        Ζαχαράκης Θέμος Κιθάρα – Τραγούδι  

·        Ζαχαριά Ελεονώρα  Ακορντεόν  – Τραγούδι   

·        Κοκαβέσης Φώτης Richard- Τύμπανα  

·        Κονδυλίδης Εμμανουήλ-  Τραγούδι

·        Μιχαήλ Ηλίας- Κρουστά  

·        Παπακωνσταντίνου Σπύρος- Κιθάρα  

·        Παρδάλη Αγγελική - Σαντούρι   

·        Πασβούρη Ραφαέλα -Τραγούδι   

·        Σκουτέρης Πάνος-  Κλαρίνο   

·        Σπυράκος Βασίλης-  Κανονάκι    

·        Στεφόπουλος Δημήτρης -Βιολί    

·        Τσάκας Στέλιος Πιάνο – Τραγούδι      

·        Χιώτης Δημήτρης- Ηλ. μπάσο  

·        Χιώτης Λάμπρος -Κιθάρα

Τα νιάτα και η όρεξη για δουλειά και κοινωνική προσφορά της ομάδας, ήταν ο μαγικός συνδυασμός για να είναι απολαυστικά και τα backstage των γυρισμάτων με άφθονο γέλιο, πολλά πειράγματα και χιουμοριστικές ατάκες!

Ξεχωρίσαμε την ατάκα του σκηνοθέτη Χρήστου Νίκα προς το φίλο του Βαγγέλη Αυγουλά, ο οποίος έχει γεννηθεί τυφλός: «Βαγγέλη κάν' το όπως ακριβώς το έχεις δει στο βουβό κινηματογράφο»!!!

Το βίντεο αναμένεται στο Youtube και στο Mega Chanel τις επόμενες ημέρες, ενώ περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για την εκδήλωση μπορείτε να λαμβάνετε μέσα από το «Με Άλλα Μάτια» και από το event μας στο Facebook στο

https://www.facebook.com/events/1558313817790268/

Tritsis 7 Tritsis 6 Tritisis 8
Tritsis 9 Tristis 3 Tritsis 5