Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ένσταση τρίτεκνων εκπαιδευτικών κατά των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης για την ειδική αγωγή

asep protypo enstasis avgoulas

 

Εκ του Δικηγορικού Γραφείου Ευάγγελου Γ. Αυγουλά και Συνεργατών, παρέχουμε πρότυπο ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων που έχει αναρτήσει ο ΑΣΕΠ από τις 20/11/2019 και αφορούν την Προκήρυξη 3ΕΑ/2019 μονίμων θέσεων της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Την σχετική ένσταση δύνανται να καταθέσουν Τρίτεκνοι, οι οποίοι δεν βρίσκονται στους επιτυχόντες, μόνο εξαιτίας της έλλειψης μοριοδότησης της Τριτεκνίας.

Η ένσταση υποβάλλεται έως τις 2/12/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή: Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες →  Είσοδος Μέλους → ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο, το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι ενστάσεις, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος, θα προχωρήσουμε σε αίτηση ακύρωσης των εχόντων έννομο συμφέρον, κατά των οριστικών πινάκων του ΑΣΕΠ.

Κατεβάστε την ένσταση εδώ.

 

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top